Bunzlau Castle Collectie

Bekijk collectie

Bunzlau Castle Collectie

Bekijk collectie

Speciaal voor het voorjaar

Servies

Keukentextiel

Bekijk de collectie

Bord Premium

Bekijk bord premium

Voorraadpotten

Bekijk de collectie

Thuis tafelen met een warme sfeer

Bunzlau Castle helpt je het warme en knusse thuisgevoel

te versterken dat je wilt creëren voor jezelf en je vrienden en familie.
De glazen, handdoeken en mokken in jouw kast zeggen iets over wie jij bent.
Je hebt je unieke set samengesteld uit het uitgebreide assortiment van Bunzlau Castle.

Jouw patronen, jouw kleuren, jouw combinaties.
Producten van de hoogste kwaliteit, omdat het jouw thuis is.

 

Organic Home

Bunzlau Castle servies, keukentextiel & woondecoratie

Of je nu op zoek bent naar een mooi cadeau voor je moeder, zus, oma, wellicht een geschenk voor het bruidspaar of je geslaagde nichtje of een broer die op kamers gaat wonen, binnen onze collectie van borden, mokken of keukentextiel is er altijd een passend cadeau te vinden. Onze Boeren mok 240 ml of Tulp mok 230 ml zijn ideaal voor een kop lekkere thee of koffie. Een puntje taart of een gebakje op onze gebaksborden, wordt het serveren een feestje. Geniet van een heerlijke pizza van onze pizzaborden. Je dochter op kamers, een dekbedovertrek of ander woontextiel geeft een warm huiselijke sfeer.

Samen Tafelen met Bunzlau Castle

Samen lekker de natuur in of buiten tafelen met vrienden, in onze melamine collectie vind je diverse leuke items als melamine borden, melamine kommen en handig stapelbare melamine bekers om buiten te kunnen tafelen. Al bestek in de keuken? Verrijk je keuken of woonkeuken met een set ovenwanten. Deze zijn ook zeer uniek in de jacquard geweven lijn. De tafel dek je met het tafelkleed in een van onze herkenbare decors. Bijpassend hebben we voor bij het ontbijt een leuke eiermuts en om je thee warm te houden een bijpassende theemuts. Bunzlau Castle helpt je het warme en knusse thuisgevoel te versterken dat je wilt creëren voor jezelf, je vrienden en familie. De drink glazen en mokken in jouw kast zeggen iets over wie jij bent. Je hebt je unieke set samengesteld uit het uitgebreide assortiment van Bunzlau Castle. Jouw patronen, jouw kleuren, jouw combinaties. Producten van de hoogste kwaliteit, omdat het jouw thuis is. Diner voor twee of met de hele familie.

Dineren met het Bunzlau Castle servies.

Je kan ons servies gebruiken voor een diner voor twee. Genieten van een spaghetti van onze pastaborden of drink een glas wijn uit één van onze kristallen glazen. Een familiediner thuis geven in de stijl van een restaurant, door de diversiteit aan decors heb je altijd een uniek gedekte tafel. Zo zijn de dinerborden 25,5cm ideaal voor het hoofdgerecht en kunnen de kommen en ovenschalen zo mee op tafel voor een unieke en warme eigentijdse sfeer. Een lekkere tapas serveren op onze houten dienbladen en de kleine kommen zijn leuk voor het serveren van olijven, worstjes of een lekker stukje kaas. Geen tapas zonder een goede olijfolie of een homemade aioli hiervoor hebben we een mooi collectie aan kleine kommen en in diverse decors ovenschalen om brood in te serveren.

Keukentextiel

Van boerderij keuken tot strak gestyled kookeiland onze textiel collectie heeft een uitlopend aanbod van klassieke ruiten tot dieren decors als kippen of koeien.
keukendoeken en theedoeken zijn vervaardigd van hoogstaande kwaliteit biologisch katoen. In een tijd waarin hygiëne belangrijk is, is fijn keukentextiel voor het handenwassen zeer belangrijk. Onze keuken textiel lijn is ook uit te bereiden met gasten handdoeken en eventueel pannenlappen en ovenwanten of bekijk een van onze zeeppompjes.