Bunzlau Castle affiliate programma

Bunzlau Castle helpt je het warme en knusse thuisgevoel te versterken dat je wilt creëren voor jezelf en je vrienden en familie. De glazen, handdoeken en mokken in jouw kast zeggen iets over wie jij bent. Je hebt je unieke set samengesteld uit het uitgebreide assortiment van Bunzlau Castle. Jouw patronen, jouw kleuren, jouw combinaties. Producten van de hoogste kwaliteit, omdat het jouw thuis is.

Het servies van Bunzlau Castle wordt met de hand gemaakt. Ieder product gaat door minimaal 15 paar handen! Eerst wordt de klei gedroogd in mallen. Is de klei uitgehard, dan worden de mallen verwijderd en oneffenheden weggepoetst. Elke vorm krijgt de kenmerkende blauwe rand. Hierna gaat het servies de oven in en wordt het gebakken op 1250 graden Celsius. Vervolgens wordt het servies gedecoreerd met kleine sponsjes. Het servies wordt geglazuurd en opnieuw gebakken, zo wordt het extra sterk. De vormen komen glanzend uit de oven. Nu is het geschikt voor jarenlang plezier!

Wordt affiliate van Bunzlau Castle

Heb je zelf een website of een blog? Dan kun je met het Bunzlau Castle affiliate programma geld verdienen. Binnen het programma vind je verschillende soorten promotiematerial (bijvoorbeeld banner, tekstlinks en producten) dat je op je website kan plaatsen om acties en artikelen van bunzlaucastle.com te promoten. Als een van jou doorgestuurde klant iets op bunzlaucastle.com koopt (binnen de geldende cookie termijn) ontvang je een commissie voor deze verkoop.

Aanmelden of meer informatie

Je kunt snel beginnen, meld je direct aan door hier te klikken.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen over dit programma vul dan het onderstaande contactformulier in.