Welkom bij Amélie Living

Amelie Living is een gezellige, inspirerende woonwinkel. Je vindt er landelijke industriële meubels in rustige, warme kleuren. Je kunt er terecht voor woninginrichting en advies. Daarnaast zijn er heel veel woonaccessoires zoals tapijten en lampen, decoratie en kleinmeubelen om je interieur sfeervol af te stylen. Daarmee helpen we je graag, desgewenst thuis, net zolang totdat het goed is. Want je interieur moet “kloppen”. Je moet je er prettig bij voelen, je moet ernaar kunnen blijven kijken. Dan is het goed. 

Je kunt bij ons prachtige boeketten zijdebloemen samenstellen. Of kunstplanten: die kunnen een oplossing zijn voor plekken waar echte planten het niet doen. Daarnaast hebben we een grote collectie Bunzlau Castle, het bekende degelijke aardewerk uit Polen. Ook hebben we een enorme keus aan (geur)kaarsen waaronder Woodwick, altijd leuk om cadeau te geven. Ook voor andere cadeau’s of een cadeaubon ben je bij ons van harte welkom!

Volg @amelieliving op Instagram

Instagram did not return a 200.

Of bezoek Amélie Living in de winkel

Amélie Living

Hof 15, 5571 CA Bergeijk

 040-7370307

 info@amelie-living.nl

 www.amelieliving.nl

 

Openingstijden

Of bezoek Amélie Living in de winkel

Amélie Living

Hof 15, 5571 CA Bergeijk

 040-7370307

 info@amelie-living.nl

 www.amelieliving.nl

 

Routebeschrijving Openingstijden
Om gebruikerservaringen te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door verder te navigeren op deze site geeft u aan deze cookies te accepteren.