Collectie

Resultaat 1–39 van de 3453 resultaten wordt getoond

Bunzlau Castle Collectie

Wij geloven dat iedereen een thuis verdient. Bunzlau Castle wil dat gevoel van thuis creëren waar iedereen blij van wordt en jaren later nog steeds plezier aan beleeft. Wist je dat we naast het servies ook een brede collectie andere artikelen hebben.

Productcategorieën

Servies
Servies
Keukentextiel
Keukentextiel
Glazen
Glazen
Dekbedovertrek
Dekbedovertrek
Bestek
Bestek
Kussens
Kussens en dekens
Dienbladen
Dienbladen
Voorraadpotten
Voorraadpotten
Borden

Populaire producten

Kristal glaswerk

Het kristal van Bunzlau Castle voelt spiegelglad, ligt soepel in de hand en is zwaarder dan gewoon glas. Wist je dat een kristallen glas voor bijna vijfentwintig procent uit lood bestaad? Het lood zorgt ervoor dat het glas extra helder is en mooi schittert. In het assortiment van Bunzlau Castle vindt je verschillende glazen in vele decors.

Keukentextiel

Rood, blauw, ecru, groen, antraciet... Niet alles staat mooi aan je waslijn, maar de kleurige thee- en haddoeken van Bunzlau Castle mogen gezien worden! De Keukendoeken hebben een los geweven structuur zodat ze goed in staat zijn vocht op te nemen. Je kiest uit meer dan twintig desings en negen kleuren.

Dekbedovertrek

Kruip lekker onder een dekbed met een overtrek van Bunzlau Castle. De blauw/witte lakens zijn gemaakt van 100% katoen. De stof is heerlijk soepel en blijft lang mooi. De lakens zijn perfect voor wie van afwisseling houdt. De dekbedovertrekken hebben namelijk aan elke zijde een ander desing. Ze zijn beschikbaar in drie maten.

Voorraadpotten

De voorraadpotten van Bunzlau Castle zien er té gezellig uit om in een keukenkastje te verstoppen. Gebruik ze deze zomer om iets lekkers te serveren. Koekjes, popcorn of op de gezonde toer; vers fruit en wortels en komkommers in lange repen. Smullen maar!

Bekijk alle producten

 20,00 150,00