Home deco

Samen genieten van een sfeervolle inrichting zorgt voor het thuisgevoel. Met de producten uit de home deco collectie creëer je het ultieme “home” (thuis)  gevoel. Van huiskamer, badkamer tot woonkeuken. Onze home deco collectie is geschikt voor ieder vertrek.


Bunzlau Castle home deco

Bunzlau Castle woontextiel heeft een tijdloze uitstraling die past bij verschillende woonstijlen.  Tot ons home assortiment behoren onder andere geurstokjeshouders, waxinelichthouders en vazen. De diverse producten zijn geschikt voor in de woonkamer tot op de veranda. Onze collectie is in een divers aanbod aan decors te verkrijgen zoals Marrakesch, Dragonfly en Flower Fountain. 

‘ Because this is home! ’

 De Bunzlau Castle home deco collectie heeft een tijdloze uitstraling die past in iedere huisstijl. Probeer je eigen stijl te creëren en op die manier van een huis een warm thuis te maken. ‘Because this is home!’  Wij geloven dat mensen het gelukkigst zijn op een plek waar ze zich helemaal thuis voelen. Wanneer je weet dat een product eerlijk gemaakt is, kun je er meer van genieten. Daarom gaan we altijd voor duurzame artikelen en stellen hoge eisen aan leveranciers. Zo verblijden we mensen wereldwijd met de mooiste producten voor een perfect gedekte tafel. Onze producten hebben unieke designs, geproduceerd in Europa en zijn direct uit voorraad leverbaar.   

Bunzlau Castle Home collectie kopen.

Je huiskamer of woonkeuken ook stijlen met Bunzlau Castle producten? Dat kan! Bij ons kun je niet alleen home deco producten vinden maar ook servies en glaswerk.  Via onze site kunt je snel en eenvoudig het perfecte woontextiel kopen.  Op zoek naar een cadeau? Wij hebben ook cadeaukaarten in ons assortiment.