Koffie en thee


Bunzlau Castle Theepotten

  Onze theepotten zijn in vele decors te verkrijgen zoals Buttercup, Blue diamond,  Autumn breeze en sluiten zo aan binnen iedere stijl van tafelen. Bunzlau Castle theepotten worden met de hand vervaardigd binnen europa en de verschillende decors zijn met de hand bestempeld. Bekijk ons aanbod aan decors en modellen er zit er vast één bij in uw smaak.   

‘Because this is home!’

  Wij moedigen iedereen aan om zijn eigen stijl te ontdekken en op die manier van een huis een warm thuis te maken. ‘Because this is home!’ Wij geloven dat mensen het gelukkigst zijn op een plek waar ze zich helemaal thuis voelen. Wanneer je weet dat een product eerlijk gemaakt is, kan je er meer van genieten. Daarom gaan we altijd voor duurzame artikelen en stellen hoge eisen aan leveranciers.  Zo verblijden we mensen wereldwijd met de mooiste producten zoals theepotten en mokken voor een perfect gedekte tafel. Onze producten worden geproduceerd in Europa, hebben unieke designs en zijn direct uit voorraad leverbaar.  

Bunzlau Castle theepotten kopen

  Serveer uw thee in stijl met een van onze theepotten. In onze shop vind je een ruim aanbod aan servies met onder andere  borden, schalen en theepotten. Via onze site kun je snel en eenvoudig het perfecte woontextiel kopen. Op zoek naar een cadeau? Wij hebben ook cadeaukaarten in ons assortiment of stap eens binnen bij een van onze verkooppunten.
Om gebruikerservaringen te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door verder te navigeren op deze site geeft u aan deze cookies te accepteren.