Gratis bezorgd vanaf €60,-

Gratis retourneren
Veilig achteraf betalen
100% breukvrij garantie

Gratis bezorgd vanaf €60,-

100% breukvrij garantie

Toont alle 3 resultaten

Bunzlau Castle melkkannetje 

Koffie wordt vaak met melkschuim of slagroom gedronken. Een melkkannetje is daarom een even belangrijk onderdeel in jouw koffie- en theeservies als koffiekoppen en een suikerpot.


Melk-kannetje 180 ml

Met het melkkannetje van Bunzlau Castle schenk jij jouw gasten een heerlijke cappucino of latte machiatto met melkschuim en verander je gewone koffie in klassieke melkkoffie.

Het melkkannetje 180 ml is verkrijgbaar in decors als Buttercup, Marrakesh en Winter Garden. Voor welk melkkannetje je ook kiest, je vindt bij ons een ruim assortiment melkkannetjes geschikt voor elk koffiemoment!

Creëer een gevoel van een warm thuis 

Bunzlau Castle moedigt iedereen aan om een gevoel van een warm thuis te creëren. Met de uitgebreide collecties aan duurzaam servies creëer je iedere keer weer een prachtige tafel en een moment van samenzijn. Het servies is versierd met schitterende patronen in warme blauwtinten die verrassend eenvoudig te combineren zijn met de rest van jouw interieur.

Of je nu een oer-Hollandse stamppot, paste of kop koffie serveert: het servies van Bunzlau Castle is slechts het decor voor het gezellig samenzijn dat je deelt met jouw familie en vrienden en waarbij jullie samen nieuwe herinneringen maken.

Blauw servies: oven- magnetron- en vaatwasserbestendig

Het blauwe servies van Bunzlau Castle uit Polen is bij heel veel mensen geliefd. Het Pools aardewerk wordt met de hand vervaardigd en past bij elke gelegenheid en in elk huis. Van theemokken tot kristallen glazen en van ovenschalen tot borden: ons servies is oven- magnetronbestendig en kan na gebruik probleemloos worden gereinigd in de vaatwasser.

Completeer jouw koffieservies

Vul je servies naast een melkkannetje aan met items als mokken, een suikerpot of melkbeker. Espresso of cappuccino, thee of warme chocolademelk: een drankje voor je vrienden, familie of onverwacht bezoek schenk je altijd in de juiste Bunzlau kop, mok of beker.

Melkkannetje koop je bij Bunzlau Castle 

Op bunzlaucastle.nl vind je een bijzonder assortiment aan servies dat jouw gedekte tafel laat stralen.  Melkkannetje kopen? Bij bestellingen vanaf €60 geniet je van gratis verzending. Bestel vóór 15.00 uur, dan kun je morgen genieten van een heerlijke kop koffie, cappuccino of latte machiatto met melk! Je kunt jouw bestelling altijd gratis retourneren binnen 14 dagen.

Servies met service en 100% breukvrijgarantie!

Servies is erg gevoelig voor breuken. Helaas kan het voorkomen dat je servies gebroken of beschadigd raakt tijdens de transport. Daarom hanteren wij een 100% breukvrij garantie.  Voor vragen over onze service verwijzen we je naar onze vragen.

Combineer melkkannetjes met onze bijzondere collecties 

Wist je dat we naast melkkannetjes ook bijzondere collecties aan onder andere kristallen glazen, dienbladen en homedeco hebben? Alle items zijn op een verrassende manier met elkaar te combineren. Zo wordt het DNA van Bunzlau Castle ook zichtbaar in jouw huis en zet jij altijd jouw eigen stijl op tafel!

Om gebruikerservaringen te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door verder te navigeren op deze site geeft u aan deze cookies te accepteren.