Mokken


Bunzlau Castle Mokken

Bunzlau Castle Mokken hebben een unieke uitstraling die passen bij verschillende stijlen door het brede aanbod aan decors. Zo zijn ze te combineren naar ieder zijn smaak. Onze mokken zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. U vindt bij ons een ruime assortiment mokken geschikt voor ieder moment. We hebben diverse vormen in onze collectie zoals onze bekende Farmer mok , Tulp mokken, Kop & schotels of onze nieuwste tumbler alle verkrijgbaar in diverse maten. Het servies is tijdloos, oersterk en geschikt voor gebruik in de vaatwasser, magnetron en de oven.

‘Because this is home!’

Wij moedigen iedereen aan om zijn eigen stijl te ontdekken en op die manier van een huis een warm thuis te maken. ‘Because this is home!’ Wij geloven dat mensen het gelukkigst zijn op een plek waar ze zich helemaal thuis voelen. Wanneer je weet dat een product eerlijk gemaakt is, kun je er meer van genieten. Daarom gaan we altijd voor duurzame artikelen en stellen hoge eisen aan leveranciers. Zo verblijden we mensen wereldwijd met de mooiste producten voor een perfect gedekte tafel. Onze producten hebben unieke designs, geproduceerd in Europa en zijn direct uit voorraad leverbaar.

Bunzlau Castle mokken kopen

Als een bijzonder cadeau voor jezelf of voor een ander kunt u kiezen voor een van onze unieke mokken. Voor ideeën over de mogelijkheden met onze mokken en servies bekijk onze Instagram pagina. Bij ons vindt u niet alleen uw geschikte mokken maar ook woontextiel, dienbladen en voorraadpotten. Via onze site kunt u snel en eenvoudig mokken kopen.Op zoek naar een cadeau? Wij verkopen ook cadeaukaarten.

Om gebruikerservaringen te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door verder te navigeren op deze site geeft u aan deze cookies te accepteren.