Kop en schotel 180 ml

Toont alle 2 resultaten


Bunzlau Castle kop & schotel  240 ml

De Bunzlau Castle kop & schotel 240 ml  is veelzijdig te gebruiken. Denk hierbij aan het serveren van thee, koffie of cappuccino . Wat is er fijner als samen genieten van een ontspanmoment. Bunzlau Castle servies is tijdloos, oersterk en geschikt voor oven, vaatwasser en magnetron. De kop & schotel is verkrijgbaar in diverse van onze decors van Frost , Indigo tot Seville.  

‘Because this is home!’

 De Bunzlau Castle collectie heeft een tijdloze uitstraling die past in iedere huisstijl. Probeer je eigen stijl te creëren en op die manier van een huis een warm thuis te maken. ‘Because this is home!’ Wij geloven dat mensen het gelukkigst zijn op een plek waar ze zich helemaal thuis voelen. Wanneer je weet dat een product eerlijk gemaakt is, kun je er meer van genieten. Daarom gaan we altijd voor duurzame artikelen en stellen hoge eisen aan leveranciers. Zo verblijden we mensen wereldwijd met de mooiste producten voor een perfect gedekte tafel. Onze producten hebben unieke designs, geproduceerd in Europa en zijn direct uit voorraad leverbaar en uiteraard vind je de kop & schotel bij de diverse verkooppunten door het hele land.

Bunzlau Castle kop & schotel  240 ml kopen?

Samen genieten van een goede kop koffie of thee? Dat kan! Bij ons vind je naast diverse mokken ook ander servies en kun je ook glazen en keukentextiel vinden. Via onze site kun je snel en eenvoudig servies kopen.  Op zoek naar een cadeau? Wij hebben ook cadeaukaarten in ons assortiment.
Om gebruikerservaringen te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door verder te navigeren op deze site geeft u aan deze cookies te accepteren.