Mok met oor 300 ml

Toont alle 13 resultaten


Bunzlau Castle mok met oor 300  ml

Onze Bunzlau Castle mok met oor 300 ml  is voor vele doeleinde te gebruiken. Denk hierbij aan het serveren van de thee, chai latte, koffie verkeerd of een lekkere kop soep. Wat is er fijner als samen genieten van een ontspanmoment. Bunzlau Castle servies is tijdloos, oersterk en geschikt voor oven, vaatwasser en magnetron en zelf horeca geschikt. De mok met oor is verkrijgbaar in diverse decors van Fresh, Seville tot Blue Eyes en te koop bij de diverse verkooppunten.  

‘Because this is home!’

 De Bunzlau Castle collectie heeft een tijdloze uitstraling die past in iedere huisstijl. Probeer je eigen stijl te creëren en op die manier van een huis een warm thuis te maken. ‘Because this is home!’ Wij geloven dat mensen het gelukkigst zijn op een plek waar ze zich helemaal thuis voelen. Wanneer je weet dat een product eerlijk gemaakt is, kun je er meer van genieten. Daarom gaan we altijd voor duurzame artikelen en stellen hoge eisen aan leveranciers. Zo verblijden we mensen wereldwijd met de mooiste producten voor een perfect gedekte tafel. Onze producten hebben unieke designs, geproduceerd in Europa en zijn direct uit voorraad leverbaar.  

Bunzlau Castle mok met oor 300 ml kopen?

Drinken uit onze mok met oor? Dat kan! Bij ons vind je naast diverse mokken ook ander servies en kun je ook ovenschalen en keukentextiel vinden. Via onze site kunt je snel en eenvoudig servies kopen.  Op zoek naar een cadeau? Wij hebben ook cadeaukaarten in ons assortiment.