Ovenschalen


Bunzlau Castle Ovenschalen

  Zin in een heerlijke lasagne, appeltaart of aan de slag met de tajine? In onze ovenschalen kun je allerlei gerechten bereiden, uiteraard is de ovenschaal ook te gebruiken als serveerschaal voor broodjes of salade. Wat er ook in de ovenschalen gaat de schalen staan mooi op de gedekte tafel. De ovenschalen zijn tijdloos, oersterk en geschikt voor gebruik in de vaatwasser, magnetron en de oven. Ontdek de diverse decors als Dragonfly, Belle Fleur en Harmony en Buttercup.  

"Because this is home!"

  Wij moedigen iedereen aan om zijn of haar eigen stijl te ontdekken en op die manier van een huis een warm thuis te maken. ‘Because this is home!’ Wij geloven dat mensen het gelukkigst zijn op een plek waar ze zich helemaal thuis voelen. Wanneer je weet dat een product eerlijk gemaakt is, kan je er meer van genieten. Daarom gaan we altijd voor duurzame artikelen en stellen hoge eisen aan leveranciers.  Zo verblijden we mensen wereldwijd met de mooiste producten zoals ovenschalen, appelpotten en quiche vormen voor een perfect gedekte tafel. Onze producten worden geproduceerd in Europa, hebben unieke designs en zijn direct uit voorraad leverbaar.  

Bunzlau Castle Ovenschalen kopen

Serveer uw ovengerecht in stijl in een van onze ovenschalen. In onze shop vind je een ruim aanbod aan servies met onder andere  taartvormen, ovale en ronde schalen . Via onze site kun je snel en eenvoudig Bunzlau Castle servies kopen. Op zoek naar een cadeau? Wij hebben ook cadeaukaarten in ons assortiment of stap eens binnen bij een van onze verkooppunten.
Om gebruikerservaringen te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door verder te navigeren op deze site geeft u aan deze cookies te accepteren.