Voorraadpotten


Bunzlau Castle Voorraadpotten

  Het bewaren van koffie, thee en koekjes gaat perfect in onze voorraadpotten. Deze zijn in diverse decors te verkrijgen zoals Buttercup, Blue diamond en Flower Fountain en leuke maten en modellen als de storage jar. Bunzlau Castle voorraadpotten worden met de hand vervaardigd binnen Europa en de verschillende decors zijn met de hand bestempeld. Bekijk ons aanbod aan decors en modellen er zit er vast één bij in je smaak. 

‘Because this is home!’

  Wij moedigen iedereen aan om zijn eigen stijl te ontdekken en op die manier van een huis een warm thuis te maken. ‘Because this is home!’ Met de voorraadpotten breng je een eigen stijl en sfeer in de keuken, woonkamer, of bijvoorbeeld in de hal. Wij geloven dat mensen het gelukkigst zijn op een plek waar ze zich helemaal thuis voelen. Wanneer je weet dat een product eerlijk gemaakt is, kan je er meer van genieten. Daarom gaan we altijd voor duurzame artikelen en stellen hoge eisen aan leveranciers.  Zo verblijden we mensen wereldwijd met de mooiste producten zoals theepotten en mokken voor een perfect gedekte tafel. Onze producten worden geproduceerd in Europa, hebben unieke designs en zijn direct uit voorraad leverbaar.  

Bunzlau Castle Voorraadpotten kopen

Bewaar je  koffie of thee in stijl in een van onze voorraadpotten. In onze shop vind je een ruim aanbod aan servies met onder andere borden, schalen en theepotten. Via onze site kun je snel en eenvoudig het perfecte glaswerk en keukentextiel kopen. Op zoek naar een cadeau? Wij hebben ook cadeaukaarten in ons assortiment of stap eens binnen bij een van onze verkooppunten.
Om gebruikerservaringen te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door verder te navigeren op deze site geeft u aan deze cookies te accepteren.