Resultaat 1–20 van de 22 resultaten wordt getoond

Woontextiel


Je comfortabel voelen is een belangrijk deel van je thuisvoelen. Ons Bunzlau Castle woontextiel is gemaakt de fijnste materialen zoals wol en 100% katoen. Binnen ons woontextiel kun je onder andere kussens, plaids en bedtextiel vinden. Onze producten worden gemaakt binnen europa en zijn in diverse kleuren verkrijgbaar zodat deze toegankelijk is voor veel woonkamers. 


Bunzlau Castle woontextiel

Bunzlau Castle woontextiel heeft een tijdloze uitstraling die past bij verschillende woonstijlen. Onze producten zijn onder andere gemaakt van de hoogste kwaliteit percal katoen en bijvoorbeeld wol. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende kleuren en decors als Summer breeze en Mediterranean Violet & Lace deze zijn allemaal te combineren zijn met elkaar. Tot ons home assortiment behoren plaids, kussens en bedtextiel geschikt van huiskamer, logeerkamer tot buiten op de veranda.

‘Because this is home!’

  Wij moedigen iedereen aan om zijn eigen stijl te ontdekken en op die manier van een huis een warm thuis te maken. ‘Because this is home!’ Wij geloven dat mensen het gelukkigst zijn op een plek waar ze zich helemaal thuis voelen. Wanneer je weet dat een product eerlijk gemaakt is, kun je er meer van genieten. Daarom gaan we altijd voor duurzame artikelen en stellen hoge eisen aan leveranciers. ons bedtextiel is gemaakt van Percal katoen hierdoor heeft het een zachte look zonder de heftige glans van satijn. Onze producten hebben unieke designs, geproduceerd in Europa en zijn direct uit voorraad leverbaar.

Bunzlau Castle plaids kopen

  Je huiskamer of slaapkamer ook stijlen met Bunzlau Castle producten? Dat kan! Bij ons kun je niet alleen servies vinden maar ook kussens en tafelkleden. Via onze site kunt je snel en eenvoudig het perfecte woontextiel kopen. Op zoek naar een cadeau? Wij hebben ook cadeaukaarten in ons assortiment.