Dragon cashewnoten salade

Dragon cashewnoten salade

Tussen al dat zoet is het fijn om ook wat hartigs te hebben. Deze salade is zo makkelijk om te maken en een lekker licht hapje. Serveer in mooie glazen op een schotel en het ziet er super feestelijk uit.

Zo ga je te werk

Meng in een kommetje de olijfolie met de dragon en laat even staan zodat de dragon goed in de olie kan trekken. Ondertussen snijd je de gemarineerde tomaten over de lengte. 

Meng de rucola, tomaten en cashewnoten en dragonolie in een grote kom door elkaar.

Verdeel de salade over glaasjes of kommetjes en maak af met de Grana Padano flakes. 

Dit heb je nodig:

  • 75 gram rucola 
  • 120 gram gemarineerde tomaten (half zongedroogd) 
  • 80 gram Grana Padano flakes (of rasp zelf een stuk Grana Padano)
  • 100 gram ongezouten cashewnoten  
  • 4 el goede olijfolie 
  • 2 tl gedroogde dragon