Levering en retourneren

Corona (COVID-19)

Het is belangrijk voor ons dat onze medewerkers, partners en klanten veilig blijven, en om de verdere verspreiding van Corona virus (covid-19) te vermijden moeten we voor elkaar zorgen. Wij volgen strikt de richtlijnen van het RIVM en de GGD en letten wij extra goed op de hygiëne.We proberen flexibel te reageren op de uitdagingen die dit Corona virus met zich meebrengt in ieders belang.

Onze levertijden blijven zoals je van ons gewend bent, Op werkdagen voor 15:00 besteld is morgen in huis. Wij houden de situatie per land nauwlettend in de gaten. Hierbij houden we contact met onze vervoerders over updates in veiligheidsvoorschriften.

Producten

Ja, dit is mogelijk. Het keramiek van Bunzlau Castle is bestand tegen:

  • De vaatwasser
  • De oven
  • De magnetron
  • Gebruik het keramiek niet bij een open vuur.

Winkels

Bekijk al onze verkooppunten op de bezoek een winkel pagina

Helaas, is het niet mogelijk om ons magazijn te bezoeken als particulier.

Bestellen

Wat leuk dat je een bestelling bij ons hebt geplaatst! Zodra je bestelling ingepakt is ontvang je van ons een e-mail met Track & Trace-informatie. Daarmee kun je jouw pakket volgen. Je kunt de status van jouw bestelling ook gemakkelijk zelf nagaan door onderstaande stappen te volgen.

  1. Log in met jouw account op bunzlaucastle.nl
  2. Kies in het rechtermenu voor de optie Bestellingen
  3. Klik op jouw bestelling voor meer informatie over de status.
Heb je geen account of is de status niet duidelijk? Dan helpen wij jou graag bel naar 085 747 00 99 of mail ons via info@bunzlaucastle.nl

Levering

Wij versturen je bestelling op werkdagen tot 15:00 uur via de vervoerder DHL. Je pakket wordt dan de volgende dag bezorgd (met uitzondering van Zondag).

We versturen de pakket met onze partners DHL en UPS. Meestal ontvang dit pakket binnen 1 tot 2 werkdagen. Wanneer je na 3 werkdagen nog niks ontvangen hebt kun je contact met ons opnemen per mail info@bunzlaucastle.nl of telefonisch via 085 747 00 99.

  • Nederland (€ 5,- verzendkosten onder de € 49,-)
  • België (€ 5,- verzendkosten onder de € 49,-)
  • Duitsland (€ 5,- verzendkosten onder de € 49,-)
Voor andere landen verwijzen we je graag door naar onze internationale webshop: www.bunzlaucastle.com

Nee, dit is helaas in de meeste gevallen niet mogelijk. Een wijziging aan je order moet vaak heel snel gedaan worden. Bel daarom direct naar 085 747 00 99 zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Retouren

Het retour sturen van je bestelling is gratis. Ga naar de retourportal om je zending aan te melden. Je ziet hier vanzelf hoe je het pakket gratis terugstuurt.

Het bedrag zal binnen 5 werkdagen na het aanmelden van de retourzending worden teruggestort, mits de retourzending is ontvangen door Bunzlau Castle of bewijs is geleverd van de terugzending. Het bedrag wordt teruggestort op het rekeningnummer waar ook mee is betaalt. Heb je (deels) met een kortingsbon je bestelling geplaatst? Dan ontvang je het bedrag weer op gelijke wijze terug.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de bestelling fysiek in bezit hebt gekregen van de vervoerder.

De retour voorwaarden uit de algemene voorwaarden vind je hieronder. Het komt erop neer dat je mag nadenken over je aankoop. Wanneer je niet tevreden bent met het artikel mag je het gratis terugsturen binnen de zichtermijn.

Retourvoorwaarden

De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.

De in lid 1 genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of:a) als de consument in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen. De ondernemer mag, mits hij de consument hier voorafgaand aan het bestelproces op duidelijke wijze over heeft geïnformeerd, een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd weigeren.b) als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen;c)bij overeenkomsten voor regelmatige levering van producten gedurende een bepaalde periode: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het eerste product heeft ontvangen.

Klachten

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij nemen vrijwillig deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure.

Privacy

Bekijk de privacy verklaring van Bunzlau Castle

Wat gebeurd er met jouw order na de bestelling