Gratis bezorgd vanaf €60,-

Gratis retourneren
Veilig achteraf betalen
100% breukvrij garantie

Gratis bezorgd vanaf €60,-

100% breukvrij garantie

Kaasstengels

Bereiding

  • Klop het ei los in een glas
  • Leg een plak bladerdeeg neer en rol deze in de lengte uit met een deegroller
  • Bestrijk het bladerdeeg met ei
  • Leg de plakjes kaas op het bladerdeeg, houd ongeveer 1cm langs de rand vrij
  • Leg de andere plak bladerdeeg er bovenop
  • Bestrijk met ei
  • Strooi met sesamzaad
  • Bak de kaastengels 15 min. in een voorverwarmde oven van 200 graden
  • Zodra ze afgekoeld zijn kan je ze bewaren in een Bunzlau Castle Opbergblik Indigo Lace.

Tip

Neem deze heerlijke hartige kruidenstengels mee naar je picknick en geniet samen van het uitzicht.
 
Deze blog is geschreven door Verie @vestywo / vvestywo.blogspot

 

Ingrediënten:

  • 2 plakjes bladerdeeg
  • 6 plakjes kaas
  • Sesamzaad
  • 1 ei

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Om gebruikerservaringen te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door verder te navigeren op deze site geeft u aan deze cookies te accepteren.