Retourneren

Mag ik mijn artikelen retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de bestelling fysiek in bezit hebt gekregen van de vervoerder.

 

De retour voorwaarden uit de algemene voorwaarden vind je hieronder. Het komt erop neer dat je mag nadenken over je aankoop. Wanneer je niet tevreden bent met het artikel mag je het gratis terugsturen binnen de zichtermijn.

 

Retourvoorwaarden

De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.

 

De in lid 1 genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of:a) als de consument in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen. De ondernemer mag, mits hij de consument hier voorafgaand aan het bestelproces op duidelijke wijze over heeft geïnformeerd, een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd weigeren.b) als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen;c)bij overeenkomsten voor regelmatige levering van producten gedurende een bepaalde periode: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het eerste product heeft ontvangen.

Hoe retourneer ik mijn artikelen?

Het retour sturen van je bestelling is gratis. Ga naar de retour portal om je zending aan te melden. Je ziet hier vanzelf hoe je het pakket gratis terugstuurt.

 

Wanneer wordt het bedrag teruggesort?

Het bedrag zal binnen 5 werkdagen na het aanmelden van de retourzending worden teruggestort, mits de retourzending is ontvangen door Bunzlau Castle of bewijs is geleverd van de terugzending. Het bedrag wordt teruggestort op het rekeningnummer waar ook mee is betaalt. Heb je (deels) met een kortingsbon je bestelling geplaatst? Dan ontvang je het bedrag weer op gelijke wijze terug.

Ga naar de retourportal