Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Het is belangrijk voor ons dat onze medewerkers, partners en klanten veilig blijven, en om de verdere verspreiding van Corona virus (covid-19) te vermijden moeten we voor elkaar zorgen. Wij volgen strikt de richtlijnen van het RIVM en de GGD en letten wij extra goed op de hygiëne.We proberen flexibel te reageren op de uitdagingen die dit Corona virus met zich meebrengt in ieders belang.

Vragen over Covid-19

Levertijden

Onze levertijden blijven zoals je van ons gewend bent, Op werkdagen voor 15:00 besteld is vandaag verzonden. Wij houden de situatie per land nauwlettend in de gaten. Hierbij houden we contact met onze vervoerders over updates in veiligheidsvoorschriften.

Producten

Kan ik het keramiek van Bunzlau Castle in de vaatwasser doen?

Ja, dit is mogelijk. Het keramiek van Bunzlau Castle is bestand tegen:

  • De vaatwasser
  • De oven
  • De magnetron
  • Gebruik het keramiek niet bij een open vuur.

Let op: De taart plateau 2092 & 1659 kan niet in de vaatwasser.

Winkels

Kan ik het magazijn bezoeken?

Helaas, is het niet mogelijk om ons magazijn te bezoeken als particulier.

Bestellen en betalen

Wat is de status van mijn bestelling?

Wat leuk dat je een bestelling bij ons hebt geplaatst! Zodra je bestelling ingepakt is ontvang je van ons een e-mail met Track & Trace-informatie. Daarmee kun je jouw pakket volgen. Je kunt de status van jouw bestelling ook gemakkelijk zelf nagaan door onderstaande stappen te volgen.

  1. Log in met jouw account op bunzlaucastle.nl
  2. Kies in het rechtermenu voor de optie Bestellingen
  3. Klik op jouw bestelling voor meer informatie over de status.

Heb je geen account of is de status niet duidelijk? Dan helpen wij jou graag bel naar 085 747 00 99 of mail ons via info@bunzlaucastle.nl

Levering

Hoe lang duurt het voordat ik mijn pakket kan verwachten?

Wij versturen je bestelling op werkdagen tot 15:00 uur via de vervoerder DHL. Je pakket wordt dan de volgende dag bezorgd (met uitzondering van Zondag).

Wat bedragen de verzendkosten?

Ga naar https://www.bunzlaucastle.nl/levering-retourneren/ om alle informatie te vinden over de verzendkosten.

Kan ik het bezorgadres wijzigingen als de bestelling is geplaatst?

Nee, in principe niet. We adviseren je zo snel mogelijk na het plaatsen van je bestelling telefonisch contact met ons op te nemen op nummer 085 747 00 99 om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Retourneren

Hoe moet ik het product retourneren?

Je retourneert je product met alle geleverde accessoires en -indien redelijkerwijs mogelijk- in originele
staat en verpakking met de originele Bunzlau Castle kwaliteitsstickers. Wij adviseren daarom altijd de
verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken,
zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

Hoe stuur ik mijn pakket retour?

Je retourneert het product met alle geleverde accessoires en -indien redelijkerwijs mogelijk- in originele staat en verpakking met de originele Bunzlau Castle kwaliteitsstickers.

Lees verder op onze levering & retouren pagina

Beschadigde of ontbrekende producten

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je je producten in perfecte staat ontvangt. Er kan echter tijdens de verzending schade ontstaan. Wij bieden je dan een gepaste oplossing.

Dit geldt alleen voor productiefouten of andere fouten die door de fabrikant of tijdens de verzending zijn veroorzaakt en niet bij beschadigingen die na aankoop door de klant zijn veroorzaakt.

Wij bieden daarom een 100% breukvrij garantie.

Wanneer en hoe krijg ik het geld van mijn retourzending teruggestort?

Het bedrag zal binnen 5 werkdagen na het aanmelden van de retourzending worden teruggestort, mits de retourzending is ontvangen door Bunzlau Castle of bewijs is geleverd van de terugzending. Het bedrag wordt teruggestort op het rekeningnummer waar ook mee is betaalt. Heb je (deels) met een kortingsbon je bestelling geplaatst? Dan ontvang je het bedrag weer op gelijke wijze terug.

Mag ik mijn producten retourneren?

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de bestelling fysiek in bezit hebt gekregen van de vervoerder.

De retour voorwaarden uit de algemene voorwaarden vind je hieronder. Het komt erop neer dat je mag nadenken over je aankoop. Wanneer je niet tevreden bent met het artikel mag je het gratis terugsturen binnen de zichtermijn.

Retourvoorwaarden

De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.

De in lid 1 genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of:a) als de consument in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen. De ondernemer mag, mits hij de consument hier voorafgaand aan het bestelproces op duidelijke wijze over heeft geïnformeerd, een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd weigeren.b) als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen;c)bij overeenkomsten voor regelmatige levering van producten gedurende een bepaalde periode: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het eerste product heeft ontvangen.

Privacy (AVG)

AVG

Bekijk de privacy verklaring van Bunzlau Castle