Borden


Van gebakje tot pizza voor iedere moment hebben wij het perfecte bord. Bunzlau Castle borden zijn vormgegeven met prachtige decors en zijn met de hand vervaardigd. Het servies is tijdloos, oersterk en geschikt voor gebruik in de vaatwasser, magnetron en de oven. Onze borden collectie is verkrijgbaar in de diverse decors onder andere in Marrakesh, Indigo, Belle Fleur , Blue Valentine en Myrtille.


Bunzlau Castle borden

Bunzlau Castle borden hebben een tijdloze uitstraling die past bij verschillende stijlen van een landelijke tafel setting tot tafelen in mediterrane sfeer. Onze borden zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. U kunt daarbij kiezen uit een ruim assortiment decors die allemaal te combineren zijn met elkaar. U vindt bij ons een ruime assortiment borden geschikt voor ieder moment. We hebben diverse maten in gebaksborden, dinerborden en er is een pizzabord verkrijgbaar, deze is ook ideaal als bord voor het serveren van een taart of voorgerecht.

‘Because this is home!’

Wij moedigen iedereen aan om zijn eigen stijl te ontdekken en op die manier van een huis een warm thuis te maken. ‘Because this is home!’ Wij geloven dat mensen het gelukkigst zijn op een plek waar ze zich helemaal thuis voelen. Wanneer je weet dat een product eerlijk gemaakt is, kun je er meer van genieten. Daarom gaan we altijd voor duurzame artikelen en stellen hoge eisen aan leveranciers. Zo verblijden we mensen wereldwijd met de mooiste producten voor een perfect gedekte tafel. Onze producten hebben unieke designs, geproduceerd in Europa en zijn direct uit voorraad leverbaar.

Bunzlau Castle borden kopen

U kunt uw gedekte tafel helemaal compleet maken door borden te kopen bij Bunzlau Castle. Bij ons vindt u niet alleen uw geschikte borden maar ook bestek, keukentextiel en glazen. Via onze site kunt u snel en eenvoudig uw borden kopen.