Over ons

Het verhaal van Bunzlau Castle

Bunzlau Castle staat synoniem voor thuis zijn, met vrienden, familie, met je gezin. Gewone en speciale momenten vier je met je eigen Bunzlau Castle collectie, die je in de loop van jaren verzameld hebt, helemaal naar je eigen smaak.

Bunzlau Castle is een van de kwaliteitsmerken van Clip Quality Brands. Dit familiebedrijf is opgericht in 1984 en gevestigd in Nijkerk.

Familiebedrijf

Bunzlau Castle is voortgekomen uit het familiebedrijf Clip Quality Brands.
De passie voor ondernemerschap zit al generaties lang in de familie Bakker, dus Clip Quality Brands is er trots op een echt familiebedrijf te zijn.

In 2016 besloten Björn en Ruchama het bedrijf over te nemen van zijn ouders. Een nieuwe generatie ging enthousiast aan de slag om de organisatie verder uit te bouwen.

Ons team

Heb je altijd al willen weten wie je bestelling inpakt, de telefoon of e-mail beantwoordt of ons social media kanaal in de gaten houdt?

Onze organisatie bestaat uit verschillende teams die samenwerken en elkaar versterken. Hieronder stellen we ons aan je voor.

Björn Bakker

Owner & Managing director

Ruchama Bakker

Owner & Marketing

Patricia

Financial Manager

Sander

Team manager warehouse & supply chain

Karin

Sales support

Denise

Content marketer

Maaike

Content marketer

Sander

E-commerce manager

Judith

Commercial office manager

Zhuleta

Warehouse employee

Vivian

Warehouse employee

Barbara

E-commerce member

Zenab

Warehouse employee

Chiara

Productmanager

Sanne

Accountmanager

Emma

Warehouse employee

Anja

Marketing &
Ecommerce member

Peter

Accountmanager

Handgemaakt van klei naar kopje

Iedereen die onze kopjes, schoteltjes en kommetjes dagelijks gebruikt, zal het gemerkt hebben: Het servies is oersterk. Net zo opvallend zijn de patronen, die op elk product uniek zijn. Waarom dat zo is? We geven je graag een kijkje achter de schermen.